images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські школярі передали обереги для працівників поліції

Зустріч учнів другого класу з поліцейськими роти особливого призначення, які в найближчий час відправляться в зону бойових дій відбулася у тернопільський початковій школі «Ерудит». Бійці завітали до школярів аби розповісти про свою нелегку професію.

Заступник командира роти особливого призначення ГУНП в Тернопільській області Любомир Козюк розказав, чим займаються спецпризначенці.

Учні разом з вчителькою підготували для гостей різні смаколики, а також особливий подарунок. Діти роздали поліцейським обереги, які вони зможуть постійно носити з собою.

Учениця Вероніка Турлай розповіла, що другокласники розмалювали їх самі, бажаючи аби військові залишалися здоровими та неушкодженими і змогли впоратися зі всіма поставленими завданнями.

Також школярі передали військовим на фронт патріотичний малюнок. Автор картини, школярик Ілля Богач вірить в перемогу наших військових ,та бажає аби це сталося якнайшвидше.

Бійці подякували дітям за теплу та щиру зустріч. Поліцейські впевнені, що в цей нелегкий для усіх час необхідно дбати в першу чергу про безпеку наймолодших українців.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

тернопільські школярі передали  обереги для працівників поліції
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер