images/stories/logosait_new.jpg

 

На відкритому Кубку GRC Athletics Open Cup з легкої атлетики в Івано-Франківську юні спортсмени з Тернопілля здобули цілу низку нагород

На відкритому Кубку GRC Athletics Open Cup з легкої атлетики в Івано-Франківську юні спортсмени  з Тернопілля здобули цілу низку нагород

Відкритий кубок GRC Athletics Open Cup з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2014 років народження 28 січня 2023 року відбувся в Івано-Франківську. Захід проходив в приміщенні легкоатлетичного манежу Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання НУФВСУ. На змаганнях були представлені команди із шести областей України – з різних куточків Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Донецької, Тернопільської областей. Спортивну честь Тернопілля успішно відстоювали юні легкоатлети Заліщицької ДЮСШ, обласної ДЮСШ (м. Тернопіль), Кременецької ДЮСШ, Зборівської ДЮСШ, Бережанської ДЮСШ, Озернянської ОТГ. Загалом учасниками змагань стало близько трьохсот спортсменів - юнаків та дівчат віком від 9-ти до 16-ти років. Програмою цих спортивних випробувань було передбачено майже 10 бігових дистанцій.

 

Організація змагань була дуже на високому рівні: музичний і світловий супровід, електронний хронометраж, подарунки від партнерів кожному учаснику на фініші, розмаїття нагород-призів-солодощів від меценатів та спонсорів для призерів, гідний рівень суперництва - про це наголошують усі, хто долучився до відкритого Кубку GRC Athletics Open Cup. Турнір розпочався хвилиною мовчання за полеглими Героями кривавої війни XXI століття, яка триває зараз.

На цих змаганнях прекрасно виступила легкоатлетка Зборівської ДЮСШ Аліна Посівайло, яка стала чемпіонкою на дистанції 600 метрів, - повідомляє на своїй сторінці у соцмережах тренер спортсменки Володимир Небельський. Також вихованки Зборівської ДЮСШ Цвігун Юлія, Посівайло Аліна, Кузьмяк Вікторія і Гуменна Вероніка стали срібними призерками у естафетному бігу 4х150 метрів.

Успішно виступили і учні Бережанської ДЮСШ: Стефанів Арсен посів 3 місце в бігу на 600 м і 2 місце в естафеті 4х150 м, Перегінець Олександр також мав 2 місце в естафеті 4х150 м, - інформує тренер Володимир Дуда.

«Золотом» і «бронзою» відзначились на турнірі в Івано-Франківську озернянські ліцеїсти, - пише на своїй сторінці у соцмережах тренер спортсменів Ольга Кутна. Так, Блохін Анастасія здобула перемогу у бігу на 150 м (із 19 учасників); в естафеті 4×150 м третє місце в Олійника Максима, Щудла Олександра, Берестецького Андрія, Блохіна Олексія, також Щудло Олександр посів 7 місце з бігу на 300 м (із 33 учасників), Берестецький Андрій був восьмим у бігу на 600 м (із 41 учасника), а Блохін Олексій в бігу на 300 м, з відривом у 40 м переміг свій забіг, проте за загальним часом став четвертим (із 33 учасників).

Ішші результати юних спортсменів із Озерної такі: Діділівська Оксана - 7 місце з бігу на 300 м (із 62 учасників), Валюс Олеся - 8 місце з бігу на 300 м (із 62 учасників), Яворівська Олена - 7 місце з бігу на 150 м (із 19 учасників), Флейтута Святослав - 9 місце з бігу на 150 м (із 32 учасників). Усі четверо - Оксана, Олеся, Оленка, Святослав - здобули перемогу у свої забігах. А Флейтута Павло, Школьна Аделіна, Кравцов Дмитро встановили особисті рекорди у своїх дисциплінах.

Ще одну медаль принесла у скарбничку області і юна легкоатлетка із Кременця Олена Цибульська. У бігу на 300 метрів у віковій категорії 2011-2012 роки народження спортсменка виборола бронзову нагороду. Олена Цибульська – вихованка Кременецької ДЮСШ імені Андрія Пушкаря – повідомляє тренер Назар Придатко.

«Розвиток легкої атлетики та популяризація здорового способу життя для учнівської молоді, покращення спортивної майстерності серед дітей - саме такими були основні завдання турніру», -зазначають організатори.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер