images/stories/logosait_new.jpg

 

Гурт T.HUTSULS з Коломиї представляє свій дебютний альбом «Гуцули»

Гурт T.HUTSULS («Трушні» Гуцули з Коломиї) випустив свій дебютний альбом – під назвою «Гуцули». Перша збірка проекту, заснованого восени 2021 року на Прикарпатті, об’єднала 10 пісень. Кілька із них – «Нічна», «Не мала», «Сум вівчара» - за останній рік посіли провідні місця у серцях слухачів – завдяки всеукраїнським радіоротаціям, драйвовим кліпам, місцям у чартах на цифрових музичних платформах і популярності серед користувачі соцмереж, зокрема у ТікТоку.

Послухати альбом T.HUTSULS «Гуцули» можна тут:
Дотримуючись концепції поєднувати сучасний саунд з унікальними звуками гуцульських народних інструментів (цимбалів, трембіти, дримби, сопілки, флояри, дуди та ін.), T.HUTSULS помітно вирізняються на сучасній етно-поп-сцені в Україні. Автентика, стильно переплетена із трендами у музиці, завдяки «трушним» Гуцулам з Коломиї завойовує все більше молодшу аудиторію. А це саме те, чого прагне гурт, - творити актуальну музику, в якій живе наше, українське, коріння.
  • T.HUTSULS – це не просто команда креативних однодумців, ми уже наче сім’я! - розповідає вокалістка гурту Алекса Цимбал. - Кожна пісня, яка у нас народжується, йде із глибин наших сердець. Вона натхненна гуцульською культурою і красою українських Карпат. Традиції гуцулів ми подаємо сучасно, стильно, неординарно, драйвово! І дуже радіємо, що з кожним днем тих, хто завдяки нашим пісням закохується у все гуцульське, стає все більше і більше. Творимо спільну енергетику, правдиву! Альбом «Гуцули» - своєрідний підсумок наших перших кроків у світі музики.
Альбом «Гуцули» від T.HUTSULS – це «Нічна», «По цимбалах», «Гуцули», «Не мала», «Мальована пісня», «Сум вівчара», «Коло», «Хвилями», «Веснянка» і як бонус-трек – «Вітер свободи» від Hutsul Planet feat. T.HUTSULS. Усі ці пісні створені креативною командою масштабного культурологічного руху Hutsul Planet і спродюсовані на студії Hutsul Planet Records у Коломиї.
  • Творити в умовах великої війни – непросто, - каже засновник культурологічного руху Hutsul Planet і генеральний продюсер гурту T.HUTSULS Михайло Балух. – Але вже перші кроки проекту T.HUTSULS показують, наскільки український музичний ринок та інформаційний простір загалом потребують нової музики, нових обличь, нової енергетики. Засилля російської попси – у минулому. І молодий слухач зараз як ніколи раніше відкритий до сприйняття свого, рідного, українського. І це теж фронт, на якому ще донедавна перемагав ворог. Після релізу альбому «Гуцули» на T.HUTSULS чекає дуже насичений рік – рік сміливих експериментів у музиці і викликів індустрії, яка, сподіваюся, от-от почне ставати на ноги.
Альбом T.HUTSULS «Гуцули» доступний на всіх цифрових платформах:
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер