images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині у трьох ДТП постраждало троє людей


Три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими трапилося 13 лютого на дорогах Тернополя та області. Меддопомогу лікарі надавали двом кермувальникам та пасажирці.

Близько 13:00 в обласному центрі на вулиці Микулинецькій не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водійка автомобіля Peugeot. не переконалася в безпечному русі й під час повороту виїхала на смугу зустрічного руху. Як результат - допустила зіткнення з Fiat Doblo. До травмпункту з тілесними ушкодженнями доправили пасажирку 1938 року народження з Doblo.

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці в селищі Дружба. В центрі населеного пункту водій автомобіля DAF, рухаючись в напрямку Тернополя, не обрав безпечної швидкості руху та в'їхав у задню частину авто, яке рухалося попереду. Водій Volkswagen Golf отримала тілесні ушкодження.

Не впоралася з керуванням та з'їхала в кювет, а після цього врізалася у бетонну огорожу і водійка автомобіля Hyundai Santa Fe. Аварія трапилася в селі Озерна близько 21:00. Від госпіталізації жінка відмовилася. Щодо кермувальниці поліціянти склали два адмінпротоколи згідно зі статтями 124 та 126 Кодексу України про адміністративну відповідальність.

По всіх автопригодах триває перевірка.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер