images/stories/logosait_new.jpg

 

У жителя Вишнівецької громади поліцейські вилучили зброю

Реалізуючи оперативну інформацію, лановецькі поліцейські прийшли із санкціонованим обшуком до помешкання одного з жителів Вишнівецької громади. У 59-річного чоловіка вилучили незареєстровані мисливську гладкоствольну рушницю та набої.

У ході проведення комплексу профілактичних заходів щодо стабілізації криміногенної ситуації та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових матеріалів оперативники відділення поліції №2 міста Ланівці отримали оперативну інформацію, про те, що житель одного з сіл Вишнівецької громади може зберігати заборонені предмети. Під час санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено речові докази, які свідчили про причетність чоловіка до незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. Вилучене направлено на експертизу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер