images/stories/logosait_new.jpg

 

В Тернополі виявили громадян з забороненими речовинами


Працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили три кримінальні провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту щодо жителів обласного центру.

Військовослужбовці Національної гвардії впіймали чоловіка, який зберігав заборонені речовини. Під час патрулювання вулиць міста, військові помітили молодика, який побачивши людей в формі почав поводити себе підозріло. У ході проведення поверхневого огляду у нього виявили паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Ще двох зловмисників впіймали працівники кримінальної поліції. Зловмисники 1988 та 1998 років народження зберігали при собі пакети з аналогічних вмістом.

Заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про події слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер