images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські біатлоністи здобувають медалі на весняній частині чемпіонату України з біатлону серед юнаків та дівчат

Тернопільські біатлоністи здобувають медалі на весняній частині чемпіонату України з біатлону серед юнаків та дівчат

Чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат (весняна частина) стартував цими днями у селі Яворів Львівської області, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ. Як повідомляє Федерація біатлону України, змагання розпочались з одноденною затримкою через нестачу снігу, але потім погода вже дозволила провести перегони. Відкрив змагання спринт, у яких представники команди Тернопільської області не залишились без нагород. Так, в категорії молодші юнаки Костянтин Марценюк став срібним призером (19:44.99), одразу ж за ним фінішував Максим Підручний на бронзовій позиції (20:18/00) і за крок від п’єдесталу зупинився Тарас Тарасюк посівши четверте місце. (20:38/39). Юні спорстмени представляють обласну ДЮСШ з біатлону, - ідеться на сторінці школи у соцмережах.

 

Медалі у спринті вдалося завоювати і нашим біатлоністкам. Так, у категорії старших дівчат вихованка ТОШВСМ, випускниця ОДЮСШ з біатлону Тетяна Тарасюк здобула золоту нагороду, а її сестра Ірина Тарасюк, яка теж представляє ТОШВСМ і школу, виборола «бронзу».

Успішно виступили дівчата і наступній гонці переслідування, у якій Тетяна Тарасюк стала чемпіонкою України, посівши перше місце, а Ірина Тарасюк знову була третьою і отримала ще одну «бронзу».

Принесла медалі гонка переслідування і нашим молодшим юнакам. Так, Костянтин Марценюк виборов перше місце (33:49.12) і золоту нагороду, а Тарас Тарасюк (35.45.29) посів третє місце і завоював бронзову медаль. Також Максим Підручний (36:09.18) у цій гонці був п’ятим.

Тренери спортсменів Назар Бурик, Ігор Починок, Михайло Кручовий, Василь Тарасюк.

У програмі чемпіонату заплановано ще естафети та змішані естафети. Змагання триватимуть до 17 березня.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер