images/stories/logosait_new.jpg

 

Діти та родини Героїв можуть у Тернополі отримати психологічну та соціальну підтримку

У Тернополі триває реалізація програм підтримки родин та дітей Героїв Тернополя і громади, які прийняли на сесії міської ради.

Заходи програм поширюються на родини та дітей, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади, та які прибули з інших територій України, та проживають на території громади і зареєстровані як вимушено переміщені особи.

«Задля допомоги сім’ям наших Героїв та надання всебічної допомога дітям, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, закликаю небайдужих тернополян, підприємців, меценатів, бізнесменів, політиків стати їх наставниками. Познайомити їх зі своїми професіями, здобутками, запрошувати на підприємства, допомогти у навчанні  та практиці», - зазначає міський голова Сергій Надал.

Програмами також передбачено надання інформаційно-консультативних послуг в рамках діяльності «телефону довіри» та психологічної допомоги дітям та родинам наших захисників.

Роботу «телефону довіри» організовано на базі Тернопільського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Працівники центру закріплені за кожною сім’єю та після оцінки потреб допомагають з облаштування побутових умов, оздоровленням, оформлення пенсій, правовою допомогою тощо. Наразі вже більше 100 сімей отримали інформаційну або соціальну допомогу.

Турбуючись про психологічне здоров’я та його відновлення, рідні Героїв можуть отримати кваліфіковану психологічну допомогу у телефонному режимі, а також на очних консультаціях, психологічних зустрічах тощо.

Звертатися за допомогою родини можуть за телефоном (098) 174 77 41. Усі охочі надати допомогу також можуть телефонувати за вказаним номером телефону.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер