images/stories/logosait_new.jpg

 

Без черг та заповнення декларацій: відправити посилку за кордон тепер можна через застосунок Meest Пошта

 
MEEST

Доставка доступна у понад 40 країн світу, включно з Польщею, США, Францією, Іспанією тощо

Поштово-логістична група компаній Meest додала послугу оформлення відправлення через власний застосунок. Тепер клієнтам не треба фізично приходити у відділення та заповнювати декларацію — все буде зроблено автоматично.

Для цього треба створити відправлення у застосунку Meest Пошта і додати кінцевим пунктом адресу міжнародного сортувального центру компанії на вул. Зеленій, 147 міста Львів. Після надходження фахівці Meest самостійно оформлять посилку, запакують її, заповнять декларацію — без необхідності додаткового втручання з боку користувача — та відправлять у зазначену країну.

 
MEEST

"Мати справу з логістичними документами може бути серйозним викликом, особливо для тих, хто ніколи раніше з ними не стикався. Наша мета — максимально спростити процес обміну посилками, навіть якщо адресат знаходиться за тисячі кілометрів від клієнта", — підкреслює президент міжнародної групи компаній Meest Ростислав Кісіль.

Поштово-логістична компанія Meest здійснює відправлення з України у понад 40 країн світу, зокрема, Польщу, США, Канаду, Францію, Іспанію, Болгарію, Естонію, Латвію, Литву, Німеччину, Італію, Грузію, Великобританію та інші популярні напрямки. Відправити посилку можна на локальні відділення та поштомати компаній партнерів, а також адресно, за допомогою кур’єрських послуг.

 
MEEST

Тарифи на доставку залежать від пункту призначення. Водночас вартість, зокрема, у Польщу складе всього від 230 грн — завдяки, зокрема, партнерству Meest з польським оператором InPost. Відправити посилку людині у Польщі тепер можна не тільки кур’єром, а і на місцеві відділення та поштомати InPost.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер