images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські навчали дорожній грамоті вихованців дитсадочка

Чому світлофор має три кольори, як правильно переходити вулицю, для чого потрібно бути помітним в темну пору: саме стільки цікавих тем обговорили працівники відділення поліції №4 (м. Заліщики) з вихованцями місцевого  дошкільного навчального закладу «Калинонька».

Правоохоронці розповіли дошкільнятам як важливо бути дисциплінованими, навчатися дорожній грамоті,  застерегли від ігор на проїзній частині та поблизу доріг.

Дітки уважно слухали гостей у погонах, радували їх своїми знаннями: добре знали, на який сигнал світлофору треба переходити дорогу, де можна кататися на самокаті чи гратися з м’ячом. Вони обіцяли зростати чемними та законослухняними.

На вихованців садочку чекав ще один сюрприз – поліцейський  автомобіль, у якому всі бажаючі змогли посидіти, побачити, як користуватися рацією та гучномовцем, вмикати звукову сирену і проблискові вогні.

За цікавий та пізнавальний урок поліцейським подякували вихователі закладу. Вони впевнені, що спільні зусилля працівників поліції, вихователів та батьків допоможуть зберегти найцінніше –дитяче здоров’я та життя.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер