images/stories/logosait_new.jpg

 

Фермерське господарство «ГАДЗ» представило свою продукцію на міжнародній виставці в Берліні

Фермерське господарство «ГАДЗ» представило свою продукцію на міжнародній виставці в Берліні (відео)
У лютому цього року фермерське господарство «ГАДЗ», яке є одним із лідерів виробництва фруктів в Україні, взяло участь у міжнародній профільній виставці Fruit Logistica» в Берліні.

Український плодоовочевий сектор був представлений у межах колективного стенду, організованого проєктом ІТС.

– Незважаючи на те, що в Україні війна, наші експортери дуже цілеспрямовані. Вони націлені на розвиток європейського ринку. Уже є певні досягнення в цьому напрямі,  розповіла  національний менеджер проекту ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринку та включення їх у ланцюжки доданої вартості» Альона Коломойцева.

Менеджер з експорту ФГ «ГАДЗ» Василь Кузь подякував проєкту ІТС за організацію. Він також зазначив, що фермерське господарство «ГАДЗ» продовжує розвиватися та освоювати нові ринки.

– На цій виставці нас забезпечили місцем, облаштували для нас стенд. Все на високому рівні. Представляємо нашу продукцію в такий нелегкий час, аби познайомити з нею весь світ. На сьогодні продукція «ГАДЗ» поширюється у 30 країн. Під час війни експортували її Африку, Малайзію, Швецію, Велику  Британію. Клієнти дуже задоволені, тож ми постійно збільшуємо обсяги продаж,  наголосив Василь Кузь.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер