images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі затвердили Порядок забезпечення санаторно-курортними путівками ветеранів війни

На черговому засіданні виконавчого комітету затверджено Порядок забезпечення санаторно-курортними путівками ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Згідно з рішенням, фінансування здійснюється  відповідно до  Програми «Турбота» на 2022-2024 роки та в межах передбачених бюджетних асигнувань на відповідний рік.

Для одержання путівки, громадянин пільгової категорії, повинен перебувати на обліку в управлінні соціальної політики та бути з числа осіб, зареєстрованих на території Тернопільської міської територіальної громади.

Термін санаторно-курортного лікування становить 18 днів. Громадянин пільгової категорії має право вільного вибору санаторно-курортного закладу, розміщеного на території України (крім закладів, розташованих на тимчасово окупованій території України).

Гранична вартість санаторно-курортного лікування (ліжко-дня) визначається,  для:

- осіб з інвалідністю внаслідок війни в розмірі 35% від встановленого прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність станом на 01 січня поточного року (без ПДВ);

- учасників бойових дій, учасників війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни в розмірі 35% від встановленого прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність станом на 01 січня поточного року збільшеної на двадцять відсотків (з ПДВ).

Оплата путівки здійснюється Управлінням шляхом безготівкового перерахунку коштів санаторно-курортному закладу відповідно до укладеного договору.

Детальнішу інформацію можна отримати в управлінні соціальної політики – відділ обслуговування учасників АТО, ООС, ветеранів війн та осіб з інвалідністю за телефонами: (0352) 22-04-37(0352) 25-76-29+38(067) 395-88-63

Ознайомитися із затвердженим Порядком можна за посиланням.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер