images/stories/logosait_new.jpg

 

У духовному центрі «Зарваниця» відбулася Проща родин загиблих Героїв

Цими днями у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася Проща родин загиблих Героїв, які віддали свої життя у час жорстокої боротьби із російським загарбником.

Рідні Героїв відвідали Божественну Літургію, мали можливість приступити до Святої Тайни Сповіді та прийняти Святе Причастя. Біля каплички святого великомученика Юрія Переможця, яка встановлена на честь воїнів, що загинули за Україну, відбувся молебень за нашу перемогу та панахида за загиблими воїнами. Також провели екскурсію-молитву Хресною дорогою, молилися за усіх воїнів, за поранених та полонених, за дітей та цивільне населення, яке перебуває під окупацією росії, за медиків, рятувальників й волонтерів.

Під час молитовної зустрічі родини наших Героїв супроводжував головний капелан Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отець Микола Квич.

До слова, в рамках програми «Родини Героїв Тернопільської міської територіальної громади» такі зустрічі планують зробити традиційними, щоб сім’ям полеглих Героїв надавати особливу підтримку.

Висловлюємо щиру вдячність за сприяння в проведенні заходу Високопреосвященному архиєпископу і митрополиту Тернопільсько-Зборівської УГКЦ Кир Василію Семенюку, ректору Марійського духовного центру у Зарваниці – Володимиру Фірману, отцю Оресту Павліському.

Організували поїздку управлінням сім'ї молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради спільно з Марійським духовним центром «Зарваниця» та КЗ ТМР Тернопільський міський центр соціальних служб.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер