images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Сергій Надал зустрівся з представниками польських міст-партнерів Хожув та Єленя-Гура

Цими днями у Тернопіль завітала польська делегація у складі керівників та представників міста-побратима Хожув та міста-партнера Єленя-Гура.

Міський голова Сергій Надал провів робочу зустрів з друзями-поляками, під час якої обговорили питання розвитку та подальшої співпраці між містами.

«З перших днів війни ми отримували від поляків допомогу для військових, переселенців і жителів міста. Під час сьогоднішнього візиту польські партнери також передали генератори, речі для внутрішньо переміщених осіб та потребуючих тернополян, – розповідає Сергій Надал. – Окрім цього, досягнуто домовленості про організацію відпочинку у Польщі для 50 дітей наших полеглих захисників, дітей із соціально незахищених категорій та дітей з-поміж ВПО».

Міський голова також додає, що польська та українська сторона готуються до спільної поїздки на Міжнародний саміт місцевого самоврядування, який буде відбуватися в Києві під керівництвом Президента України, Голови ВРУ, Прем’єр-міністра та за участі міжнародних партнерів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер