images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські поліцейські склали близько ста двадцяти адмінпротоколів про розповсюдження безакцизних товарів

Опубліковано 19 квітня 2023 року о 12:32

Поліцейські Тернопільщини проводять перевірки щодо порушень порядку провадження господарської діяльності та правил торгівлі алкогольними і тютюновими виробами. Основна мета - припинити нелегальну торгівлю без сплати податків на ринках пального, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів.

Співробітники поліції перевіряють об’єкти роздрібної торгівлі: ринки, магазини, кіоски і місця стихійної торгівлі. На порушників складають адміністративні протоколи, а нелегальний товар вилучають.

В ході відпрацювань від початку 2023 року поліцейські превенції склали 125 адмінматеріалів, а саме: 62 факти за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП, 63 – за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.

Профілактичні відпрацювання з протидії правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів та стихійній торгівлі триватимуть й надалі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер