images/stories/logosait_new.jpg

 

Оперативники затримали раніше судимого жителя Тернополя за вчинення велосипедних крадіжок

Зловмисника, який викрадав велосипеди з багатоповерхівок в обласному центрі, викрили співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції. Поліцейські встановили причетність фігуранта до трьох фактів незаконного заволодіння чужим майном.

До співробітників Тернопільського райуправління поліції почали надходити повідомлення від жителів мікрорайону «Новий світ» про крадіжки велосипедів Потерпілі зберігали свої двоколісники на сходових клітках у під’їздах. Транспорт у них викрадали переважно у вечірню пору.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово раніше судимий 28-річний житель Тернополя. Крадені велосипеди він здавав у ломбард. Поліцейські перевіряють причетність тернополянина до вчинення інших злочинів на території міста.

Слідчі оголосили йому підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Тернополян поліцейські просять подбати про безпеку своїх велосипедів та не залишати їх без нагляду. Найнадійніше зберігати двоколісники у квартирі, будинку чи в гаражі. Використовуйте надійні велозамки та намагайтеся паркувати свій транспортний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер