images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі авто збило велосипедиста, а у Бережанах водій іномарки втік з місця ДТП


Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на лінію "102" повідомив учасник автопригоди. Додзвонювач заявив, що збив велосипедиста.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася 29 травня близько 9:15 на вулиці Карпенка у Тернополі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Huyidai Sonata допустив зіткнення з велосипедистом. Останнього з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, а також залишення місця дорожньо-транспортної пригоди згідно з адміністративним кодексом України відповідатиме і житель селища Козова.

О 16:40 до відділу поліції №1 Бережан надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги про аварію на трасі "Стрий-Ізварино", неподалік села Геленків.

У ході перевірки з'ясувалося, що водій автомобіля Honda Acord при виїзді з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль марки Mersedes Benz Sprinter і врізався у нього. Після аварії кермувальник, який порушив ПДР, залишив місце події. Його розшукують правоохоронці.

Водієві буса надали меддопомогу без госпіталізації.

По обох автопригодах триває перевірка.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер