images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі триває висадження квіткових клумб та вертикального озеленення

У Тернополі триває підготовка до літнього сезону, висаджують нові квітники, встановлюють вертикальні клумби та впорядковують сквери.

Наразі на території паркових зон міста встановлено 27 фігур (акри, серце, букети) та 154 окремі елементи вертикального озеленення (вазони на електропорах). Для оформлення квіткових композицій використовуються рослини ампельної форми – пеларгонії та сурфінії.

На сьогодні вертикальне озеленення уже висаджено у парках Національного відродження та Сопільче. Роботи ще тривають у парку імені Тараса Шевченка. Висаджується вертикальне озеленення на вул. Руській та просп. Степана Бандери.

Триває впорядкування зелених зон і висадження літніх квітників. Висаджено квіти на бульв. Тараса Шевченка, у сквері Кобзаря, на вул. Листопадовій, вул. Петра Конашевича-Сагайдачного, площі Героїв Євромайдану, а на просп. Степана Бандери облаштували квітник у формі тризуба.

Також розпочалось висадження квітів на ландшафтній композиції у кольорах прапорів Європейського Союзу, країн США, Польщі та Великобританії, що на вул. Євгена Коновальця. Влаштовано вертикальне озеленення на майдані Волі та вул. Соломії Крушельницької.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер