images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі на вул. Мирона Тарнавського триває ремонт дорожнього покриття

Працівники підрядної організації продовжують виконувати ремонтні роботи на вул. Мирона Тарнавського, на ділянці від вул. Київської до кільця вул. Василя Симоненка-Володимира Великого.

Раніше тут уже провели розпушення асфальтобетонного покриття, профілювання з додаванням щебенево-піщаної суміші проїзної частини вулиці. Сьогодні, 2 червня, на цьому об’єкті буде проводитись влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття дороги.

На вул. Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу, проводиться мощення тротуарів фігурними елементами. Раніше підрядники повністю відновили покриття проїжджої частини на цій ділянці та відремонтували Бродівський шляхопровід.

Тривають роботи з пониження бордюрів на пішохідному переході на вул. Василя Стуса, тут влаштовують піщано-щебеневу основу тротуару та вкладають фігурні елементи мощення.

Влаштування піщано-щебеневої основи триває на вул. Бережанській, а також на вул. Бережанській, 12 підрядники розбирають асфальтобетонне покриття тротуару.

Окрім того, роботи з ремонту покриття цього тижня виконуються ще на семи прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер