images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські учні-спортсмени здобули п’ять нагород на Європейських шкільних іграх єдиноборств «Combat Games»

Тернопільські учні-спортсмени здобули п’ять нагород на Європейських шкільних іграх єдиноборств «Combat Games»

У Сербії завершились Перші Європейські шкільні ігри єдиноборств «Combat games». Змагання проходили у місті Белград з 30 травня до 3 червня 2023 року. Від України виступали 246 спортсмени у таких видах спорту: боротьба вільна, боротьба греко-римська, боротьба самбо, дзюдо, тхеквондо WTF. Наші учні-спортсмени вибороли в результаті 216 нагород, із яких 90 золотих, 67 срібних та 69 бронзових. Приємно, що долучились зі своїми медалями до скарбнички збірної і тернополяни, які змагались у греко-римській боротьбі та самбо.

Як повідомляє Комітет з фізвиховання і спорту МОН України, в перший день European Open School Combat Games яскраво заявили про себе борці греко-римського стилю. Так, срібним призером став Владислав Кротюк (ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука»), бронзовим призером - Назарій Бабінський (ТСШ №17 ім. Володимира Вихруща). У другий день «срібло» виборов тернополянин Максим Радик.

 

Усі троє спортсменів тренуються під керівництвом титулованих тренерів «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби» та Федерація греко-римської боротьби м.Тернопіль.

Неймовірний успіх у тернопільських самбістів, адже у їхньому здобутку: «золото» в Артура Яєчника у ваговій категорії 73 кг та «бронза» в Артема Маківки у ваговій категорії +81 кг.

Обоє спортсменів навчаються у Тернопільській ЗОШ №26. Тренуються хлопці під керівництвом професійного та досвідченого тренера Віталія Гнатишина у Федерації дзюдо самбо Тернопілля та КДЮСШ імені Юрія Горайського.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер