images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Сергій Надал зустрівся з дітьми тернопільських Героїв

У Тернополі продовжують реалізувати заходи в рамках Програм підтримки родин та дітей Героїв Тернопільської громади.

Цими днями для дітей загиблих тернопільських Героїв відбулася чергова зустріч з міським головою Сергієм Надалом. Для юних тернополян провели тематичну екскурсію у приміщенні Тернопільської міської ради, розповіли про те, як працює орган місцевого самоврядування та які рішення тут приймаються.

«Вкотре у Тернопільську міську раду завітали наші найулюбленіші гості. Це діти, батьки яких є Героями сьогодення. Діти, чиї батьки за волю України віддали життя. Ми зобов’язані піклуватися про них та забезпечувати їм захист та комфорт у нашому місті. Дякуємо нашим маленьким гостям за щирі усмішки і приємне спілкування, – зазначив міський голова. – Запрошую тернополян долучатись до підтримки дітей: діліться досвідом, навичками, запрошуйте до себе на підприємства чи виробництва. Такі ініціативи є надзвичайно важливими».

Нагадаємо, на сесії Тернопільської міської ради прийнято програми підтримки родин та дітей Героїв Тернополя та громади з метою соціального захисту та підтримки родин Героїв, надання додаткових до встановлених законодавством пільг і соціальних виплат.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер