images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі на вул. Лесі Українки, 8 відновили проїжджу та пішохідну частини двору

Від початку тижня у Тернополі продовжили ремонтувати прибудинкові території, міжквартальні проїзди та тротуари.

Сьогодні, 20 червня, міський голова Сергій Надал оглянув виконання ремонтних робіт на вул. Лесі Українки, 8. Тут уже завершили відновлювати асфальтобетонне покриття проїзду та пішохідної частини.

У цьому дворі працівники підрядної організації провели, зокрема, роботи з демонтажу старих бордюрів та влаштування нових, розібрали зношене асфальтобетонне покриття тротуару. Зроблено бетонну відмостку, а тротуари вкладено фігурними елементами мощення з пониженими бордюрами та тактильною плиткою. Також влаштовано корито та піщано-щебеневу основу проїзду з мощенням фігурними елементами.

«Під час виконання ремонту у цьому дворі враховано побажання мешканців. Так, розширено проїжджу частину, облаштовано додаткові місця для паркування, зроблено пішохідну частину, доріжки та відмостку навколо будинку», – розповідає міський голова.

Під час об’їзду міський голова оглянув і прибудинкову територію на вул. Олександра Довженка, 1, де нещодавно розпочався ремонт двору. На цьому об’єкті підрядники влаштовують корито під бордюр та вкладають нові бордюри.

До слова, у місті відновлення покриття дворів та міжквартальних проїздів триває ще за шести адресами: вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-Петриківська; вул. Євгена Коновальця 14-16; вул. Київська, 6; вул. Чернівецька, 52-58 в межах будинків №44а та №50, вул. Євгена Коновальця, 1. Повністю завершений ремонт прибудинкової території на просп. Степана Бандери, 72 та міжбудинковий проїзд на просп. Злуки між будинками №19 та №21.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер