images/stories/logosait_new.jpg

 

Андрій Козак заявив, що голова Тернопільської ОВА "замовив" справу проти нього та його брата

Андрій Козак заявив, що голова Тернопільської ОВА "замовив" справу проти нього та його брата
Андрій Козак, якого разом з братом звинувачують у присвоєнні благодійних коштів, заявив про фабрикацію справи головою Тернопільської ОВА Володимиром Трушем.

На своїй сторінці у Facebook чоловік розповів, що очільник обласної військової адміністрації "замовив" їх з братом, а конфісковане у них майно привласнив.

"Саме рік тому, в травні 2022 року, Володимир Труш, на фото якого ви бачите, замовив мене та мого брата, бо мабуть не дали йому 1,8 мільйона, як мав зробити це сьогоднішній волонтер підприємець з Тернополя, з якого вони збивали гроші.

Саме ці гроші, які йшли на фронт, стали кісткою в горлі до цих начальників, які так захотіли їх заполучити у власні кишені. Але ж брати славились честю, порядністю та гідністю, і іншого виходу, щоб кинути нас за ґрати, вони не знайшли", – написав Андрій Козак, коментуючи недавні затримання в облраді.

За його словами, саме Володимир Труш віддав наказ забрати у них 8 автомобілів – два приватні і 6 волонтерських "джипів".

"Жоден з цих авто на фронт так і не потрапив, а на автомобілі мого брата сьогодні їздять чиновники і постійно порушують правила, у "Дію" постійно проходять штрафи. Саме так горе Труш вкрав 8 автомобілів, а ще хотів вкрасти гроші", – зазначив Козак.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер