images/stories/logosait_new.jpg

 

Аграрії з усієї України з’їхалися на Тернопільщину, щоб обмінятися досвідом на форумі «Живе спілкування в полі»

Аграрії з усієї України з’їхалися на Тернопільщину, щоб обмінятися досвідом на форумі «Живе спілкування в полі»
ПАП «Агропродсервіс» знову організувало форум «Живе спілкування в полі».

Під час заходу аграрії обмінювалися досвідом, оглядали посіви на демонстраційних ділянках компанії «Агропродсервіс», демонстрували свої гібриди зернових тощо.

Окрім цього, кілька десятків сільськогосподарської техніки представили сім аграрних компаній у селі Настасів на Тернопільщині. Упродовж трьох днів учасники форуму могли оглянути робочі потужності для обробітку, транспортування, зберігання й післязбиральної обробки.

– Кожен, хто відвідує наш захід, має можливість підійти, поспілкуватися, перейняти досвід, зацікавити у майбутньому покупкою цієї техніки,– зазначила заступниця комерційного директора з насінництва компанії «Агропродсервіс» Галина Біловус.

Учасники кажуть, такі форуми особливо важливі в час війни, адже аграрії західних регіонів України повинні працювати вдвічі потужніше, щоб підтримати колег з прифронтових областей.

Також під час форуму учасники мали змогу долучитися до збору коштів на пікапи для НГУ «Азов», який розпочав благодійний фонд «Покрова».

– Завдяки таким заходам, куди нас запрошують, ми зібрали понад 120 тисяч на пікапи для Національної гвардії України «Азов», – розповіла директорка благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк.

Загалом на аграрному форумі 11 компаній демонстрували свої гібриди зернових. Це 86 сортів озимої пшениці, ярої пшениці та ярого ячменю.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер