images/stories/logosait_new.jpg

 

Оперативники розшукали зловмисника, який викрав залишений без нагляду велосипед

Повідомлення про крадіжку велосипеда надійшло до співробітників Тернопільського райуправління поліції від 18-річного жителя обласного центру. Збитки потерпілий оцінив у 12 тисяч гривень.

Хлопець не міг точно пригадати, де залишив свій двоколісник. Вже під вечір виявив зникнення майна. Поліцейські з’ясували місця, де впродовж дня перебував хлопець, та за допомогою камер відеонагляду встановили, де саме у потерпілого викрали транспортний засіб. Виявилося заявник залишив велосипед поблизу спортивного майданчика.

Оперативники розшукали зловмисника. Причетним до крадіжки виявився 44-річний житель Тернополя. Крадений велосипед вартістю 12 тисяч гривень він здав в ломбард за 2 тисячі гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Тернополян поліцейські просять подбати про безпеку своїх велосипедів та не залишати їх без нагляду. Намагайтеся паркувати свій транспортний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях та використовуйте велозамки.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

оперативники розшукали зловмисника, який викрав залишений без нагляду велосипед
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер