images/stories/logosait_new.jpg

 

Усі гроші віддала на лікування онука: у Тернополі «лікар» обікрав пенсіонерку

Усі гроші віддала на лікування онука: у Тернополі «лікар» обікрав пенсіонерку
У Тернополі 81-річна пенсіонерка стала жертвою шахрая.

До жінки зателефонував невідомий чоловік, який представився лікарем. Він розповів, що онук жінки потрапив до медзакладу після ДТП і потребує грошей на лікування.

«Хвилюючись за життя родича, жінка без вагань зібрала всі заощадження і віддала незнайомцеві, котрий прийшов до неї додому. Загалом потерпіла втратила 4 000 американських доларів, 3 000 євро та 68 000 гривень. Що стала жертвою пройдисвіта тернополянка збагнула після того, як наважилася зателефонувати онукові, який повідомив, що в ДТП не потрапляв і допомоги лікарів не потребував», - повідомили у поліції Тернопільської області.

Пенсіонерка звернулася за допомогою до правоохоронців.

Слідчі встановили, що до шахрайських дій причетний житель Києва, 1988 року народження, який неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів.

«Затримали зловмисника на Волині, де він теж вчинив шахрайство. На вирок суду киянин чекатиме під вартою в слідчому ізоляторі Луцька. Слідчі Тернопільського районного управління оголосили підозру зловмисникові за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу», - зазначили у правоохоронці.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер