images/stories/logosait_new.jpg

 

Голова Тернопільської облради Михайло Головко – у відпустці

Голова Тернопільської облради Михайло Головко – у відпустці
Сьогодні, 12 липня, у Вищому антикорупційному суді заплановане засідання з розгляду апеляції голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка щодо обраного йому запобіжного заходу.

Заплановане на 6 липня засідання довелося перенести у зв’язку з тим, що адвокати не встигли ознайомитись з апеляційною скаргою. Згодом захисник Олександр Тананакін підтвердив інформацію про те, що Михайло Головко перебуває на лікарняному з 7 липня через погіршення стану здоров’я.

Читайте детальніше про це: Голова Тернопільської облради Михайло Головко – на лікарняному

Також стало відомо, що Михайло Головко, повернувшись з лікарняного, 11 липня пішов у відпустку.

Нагадаємо, Михайла Головка підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Його та двох заступників голови Тернопільської ОВА викрили на одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера у розмірі 2,4 мільйона гривень. Їх затримали 26 червня та повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

Наразі немає офіційної інформації про те чи відбудеться розгляд апеляційної скарги сьогодні, 12 липня, як і було заплановано, чи засідання знову доведеться перенести.

Окрім цього 13 липня заплановано ще одне судове засідання щодо відсторонення Михайла Головка з займаної посади. Захід мав відбутися 7 липня, але його перенесли через хворобу Михайла Головка.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер