images/stories/logosait_new.jpg

 

Під колеса авто у Тернополі потрапили юнаки на електросамокатах

Під колеса авто у Тернополі потрапили юнаки на електросамокатах
Дві ДТП трапились у Тернополі 20 липня.

"Юнак керував електросамокатом та, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, допустив зіткнення з автомобілем Mercedes", - розповіли у патрульній поліції Тернопільщини.

В іншій аварії — 18-річний хлопець, керуючи електросамокатом, допустив зіткнення із припаркованою автівкою Nissan. В обох випадках особи, які керували самокатами отримали тілесні ушкодження.

Правоохоронці наголосили, що особи, які керують електросамокатами є учасниками дорожнього руху, а від так, зобов'язані: дотримуватись вимог дорожніх знаків, сигналів світлофора та дорожньої розмітки; користуватися засобами пасивної безпеки; користуватися світловідбиваючими елементами; обирати безпечну швидкість для руху, інтервал та дистанцію з іншими транспортними засобами; звертати увагу на стан дорожнього покриття; не користуватися телефоном під час руху.

"Якщо ви потрапили у ДТП за участю електросамоката, дотримуйтесь порядку дій, визначених для всіх учасників руху: залишайтеся на місці та викличте поліцію, а за потреби — швидку. Шановні батьки, не дозволяйте дітям їздити на електросамокатах без супроводу дорослих", - підкреслили у поліції.

Читайте також: На Тернопільщині розшукують зниклого 34-річного рівнянина

 

362228060_662507779243871_718587988601198129_n.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер