images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині орудують шахраї під виглядом працівників Товариства Червоного Хреста

На Тернопільщині орудують шахраї під виглядом працівників Товариства Червоного Хреста
У Тернопільській області реєструють випадки шахрайства під виглядом працівників Товариства Червоного Хреста.

 

Про це повідомили у Тернопільській обласній організації Товариства Червоного Хреста України.

«Під виглядом співробітників Товариства Червоного Хреста України невідомі особи відвідують людей з соціально вразливих груп населення та збирають їхні персональні дані. Будьте обережними та не передавайте персональні дані, номери банківських карток та будь-яку іншу особисту інформацію людям, які не засвідчують свою особу та приналежність до Товариства Червоного Хреста України», - наголосили в обласній організації.

Окрім цього у Товаристві розповіли як працюють справжні працівники Червоного Хреста України.

Зокрема про свої візити представники Товариства Червоного Хреста України завчасно повідомляють керівництво об’єднаної територіальної громади, в якій збиратимуть необхідну інформацію та заздалегідь зв’язуються з окремими людьми, яких планують відвідати.

У співробітників Товариства Червоного Хреста України завжди при собі є службове посвідчення, яке засвідчує особу та її посаду в організації.

«Запам’ятайте, якщо до Вас прийшов представник Товариства Червоного Хреста України, він зобов’язаний показати своє службове посвідчення, назвати мету візиту та надати інформацію чи його дії узгоджені з представниками місцевої влади», - наголосили у Товаристві.

Необхідну інформацію можна отримати за телефонами Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України: +380 (35) 252 10 62; +380 (67) 105 12 88.

 

363390894_671140791725695_7553740458754307184_n.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер