images/stories/logosait_new.jpg

 

У відпустку за кордон: заступник міського голови Бучача Василь Вонсяк у час війни виїхав за межі України

Василь ВонсякВасиль Вонсяк
"Тернополянам" стало відомо, що декілька днів тому - заступник міського голови Бучача "свободівець" 49-річний Василь Вонсяк виїхав за кордон.

Міський голова Бучача Віталій Фреяк підтвердив дану інформацію, відзначивши, що його заступник декілька днів тому пішов у відпустку до 18 серпня.

"Я знаю, що він у відпустці до 18 серпня, як він виїхав за кордон, я не знаю, я йому дозвіл не надавав"- відзначив Віталій Фреяк.

Відомо також, що у 49-річного чиновника Василя Вонсяка мама має статус інваліда, можливо саме опіка над матір'ю і стала основним чинником, що чоловік призивного віку, представник державної служби України виїхав у відпустку за кордон.

Обіцяємо прослідкувати та повідомити читачів, чи повернеться Василь Вонсяк із відпочинку з-за кордону на територію України.

До слова, Вонсяк Василь Богданович народився 22 березня 1974 року в с.Бобулинці Бучацького району, Тернопільської області. У 1991 році закінчив Бучацьку середню школу №1 імені В.М. Гнатюка. У 1992 році вступив до Бучацького інституту менеджменту і аудиту, який закінчив у 1997 році за спеціальністю “Бухгалтерський облік та аудит” і отримав кваліфікацію економіста. У 2019 році закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування” та здобув ступінь вищої освіти “Магістр”.

З 30.11.2020р. – перший заступник Бучацького міського голови.

Нагадаємо, що офіс президента України заблокував виїзд за кордон народним депутатам та чиновникам. Законодавство щодо виїзду у відрядження доопрацьовуватимуть.

Про це з посиланням на джерело в ОПУ повідомляє «Українська правда».

«Це правда, що всім депутатам і чиновникам заблокували виїзд з України. Люди втратити зв'язок з реальністю. Зараз відповідні органи будуть дуже ретельно перевіряти документи про відрядження, запрошення, дорогу і так далі. Щоб не було такого, що відрядження у Вільнюс, а люди повертаються через Хорватію, де ще тиждень затримуються. Зараз буде доопрацьовано постанову, яка регулює ці відрядження і відпустки за кордоном стосовно військових теж», – розповів співрозмовник видання.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер