images/stories/logosait_new.jpg

 

Оперативники встановили причетність раніше судимого жителя Тернополя до крадіжки велосипеда


За даним фактом розпочато кримінальне провадження. За вчинення крадіжки зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку двоколісника з під’їзду багатоповерхівки надійшло до співробітників Тернопільського райуправління поліції від жительки обласного центру. Зі слів жінки, транспортний засіб вона зберігала в приміщенні для сушіння одягу. Невідомий, підібравши ключ до навісного замка, проник в середину та виніс звідти її майно.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 28-річний житель Тернополя. Крадений велосипед він здав до ломбарду.

Триває досудове розслідування. Фігуранту слідчі інкримінують ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до громадян подбати про безпеку своїх велосипедів. На ніч беріть ровер з собою у квартиру. Якщо залишаєте двоколісник лише на декілька хвилин під магазином, аптекою, чи іншими установами, попросіть когось зі знайомих за ним наглянути.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

оперативники встановили причетність раніше судимого жителя тернополя до крадіжки велосипеда
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер