images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулися поминальні заходи за полеглими захисниками і захисницями України

29 серпня в Україні відзначають День пам'яті захисників. Цей день встановлено Указом Президента від 23 серпня 2019 року для вшанування героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину.

Згадуючи та віддаючи шану полеглим військовослужбовцям, у Тернополі біля Меморіалу, що на Алеї Героїв на Микулинецькому кладовищі, відбулася поминальна панахида.

Міський голова Сергій Надал разом з рідними Героїв, капеланами  та тернополянами поклали також квіти до могил воїнів, які віддали своє життя за незалежність та цілісність нашої країни.

«День пам'яті захисників України – це час вшанування наших Героїв та об'єднання сердець, які б’ютьcя під крилами синьо-жовтого прапора. Немає слів, щоб описати горе матері та батька, які втратили сина. Дружини, яка вже ніколи не почує голос чоловіка. Неможливо описати біль дитини, яка втратила свого батька. Подвиги наших Героїв назавжди стануть частиною генетичного коду майбутніх поколінь українців, – відзначає Сергій Надал. – Вічна пам’ять полеглим Героям усіх часів у боротьбі за незалежність України! Слава нашим мужнім захисникам! Слава Україні!».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер