images/stories/logosait_new.jpg

 

ДБР повідомило про підозру військовослужбовцю на Тернопільщині, який вчинив п’яне ДТП, де загинув його брат

ДБР повідомило про підозру військовослужбовцю на Тернопільщині, який  вчинив п’яне ДТП, де загинув його брат
Працівники ДБР повідомили про підозру  військовослужбовцю Держприкордонної служби, який сів п’яним за кермо і спричинив дорожню аварію, в якій загинув його рідний брат.

Трагедія сталася  на початку березня в селі Великий Говилів, що на Тернопільщині.

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість, не впорався з керуванням і зіштовхнувся  з металевими елементами моста через річку Іванівка.

Внаслідок аварії на місці загинув пасажир – рідний брат водія.

Після аварії водій, якого суд позбавив  права керувати транспортним засобом через п’яну їзду ще чотири роки тому, стверджував, що за кермом перебував його загиблий брат.

Однак експертиза підтвердила, що саме нетверезий військовослужбовець був за кермом і спричинив смертельне ДТП.

"Тож 11 вересня йому повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою  в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.(ч.3 ст.286-1 КК України) Санкція статті передбачає позбавлення  волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років. Також суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону", - йдеться у повідомленні ДБР.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер