images/stories/logosait_new.jpg

 

Центр підтримки ВПО «ЯМаріуполь» у Тернополі відзначив річницю створення

14 вересня 2022 року у Тернополі відбулося відкриття центру підтримки для внутрішньо переміщених осіб «ЯМаріуполь». Цьогоріч центр відзначив свою першу річницю, де жителі Маріуполя, які рятувалися від війни і знайшли прихисток у Тернополі, продовжують отримувати необхідну допомогу.

На річницю створення хабу завітав міський голова Тернополя Сергій Надал, який вручив подяки і подарунки волонтерам центру.

«Центр підтримки «ЯМаріуполь» - це місце, яке знане і відоме серед маріупольців, адже саме тут ви маєте можливість отримати гуманітарну, психологічну, медичну допомогу. Тернополяни помічають вашу згуртованість, дружбу, підтримку один до одного. Хочу подякувати міському голові міста Маріуполь Вадиму Бойченку і те, що в такий непростий час було знайдемо можливість створення такого простору, - розповідає Сергій Надал. - Зі своєї сторони ми намагалися зробити так, щоб всі, хто у Тернополі знайшов прихисток почувалися, як вдома. Ми радіємо, що сьогодні ви працюєте на підприємствах міста, ваші діти навчаються у школах та садках. Ми сьогодні вдячні нашим мужнім воїнам, які метр за метром звільняють українські землі від окупантів. Вірю, що зовсім скоро Маріуполь буде деокупований і український стяг замайорить знову на вулицях міста».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер