images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські Тернопільщини вдосконалювали навики спілкування з громадянами у конфліктних ситуаціях

Черговий тренінг для поліцейських, які в своїй роботі постійно контактують з громадянами, відбувся в  Нацполіції Тернопільщини. Такі заняття проводяться вже вчетверте та мають на меті залучити до навчального процесу усіх працівників груп реагування патрульної поліції області.

Під час навчання правоохоронці виробляють навики і стратегії спілкування та тактику безпечного виконання своїх функціональних обов’язків під час спілкування з особами, які провокують поліцейських на конфлікти.

Начальник сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Тернопільській області Михайло Козюк зазначив, що даний тренінг передбачає можливість поділитися власним здобутим досвідом правохоронцями між собою,  обговорити вирішення складних ситуацій  з психологами, працівниками Управління головної інспекції, превентивної діяльності, фахівцями з тактики дій професійного навчання УКЗ та юристами. Такий сучасний формат командної роботи в умовах рівності та взаємодопомоги дає можливість спільно виробити навики безпечної поведінки поліцейських під час виконання основних завдань, виїздів на виклики домашнього насильства, охорони публічної безпеки, тощо.

Навчання поєднало й практичну частину, де поліцейські відпрацьовували спеціально змодельовані психологами стресові ситуативні завдання на формування емоційної стійкості, вдосконалення навиків тактики дій і комунікації.

Заходи з психологічної підтримки поліцейських а також формування в них психологічних компетенцій у виконанні службових обов‘язків проводяться в рамках Національної програми ментального здоров‘я #тияк.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер