images/stories/logosait_new.jpg

 

Шість травмованих за добу - наслідки аварій на Тернопільщини

Чотири дорожньо-транспортних пригоди трапилося на дорогах Тернополя та області впродовж вівторка, 19 вересня. Шестеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до лікарні.

Повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло на лінію "102". Медик повідомив, що в селі Трибухівці трапилася аварія. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водійка автомобіля "LADA Kalina", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, зіткнулася із "ВАЗ 2106". У результаті удару кермувальника "ВАЗу" доправили у хірургічне відділення, а водійку іншого авто у травматологію.

У Теребовлі близько 11:00 не розминулися Volkswagen Crafter та мопедом Viper. За попередньою інформацією, водій автомобіля врізався у мототранспорт, який рухався попереду. Як результат - кермувальника Viper - жителя села Плебанівка 1953 року народження з переломами та травмами госпіталізували до лікарні.

О 20:20 до поліції надійшло повідомлення від 15-річної тернополянки про те, що її на тротуарі збив автомобіль і після цього водій не зупинився, а втік. При виїзді слідчо-оперативної групи правоохоронці встановили, що до аварії причетний кермувальник темного позашляховика. Він, рухаючись вулицею Острозького, виїхав на тротуар і допустив наїзд на неповнолітню. Дівчину з травмами госпіталізували в травматологічне відділення. Водія-втікача розшукують правоохоронці й звертаються до очевидців: якщо ви бачили дану аварію, повідомте деталі у поліцію.

Чергова автопригода трапилася о 22:00 в Кременці. Водій автомобіля "ВАЗ 2170", рушаючи з стоянки, врізався у мотоцикл марки "Lifan", який їхав разом з пасажиром. У результаті удару 17-річний кермувальник двоколісного мототранспорту потрапив до реанімації, а його 20-річний товариш в травматологічне відділення.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Працівники поліції звертаються до всіх учасників дорожнього руху не ігнорувати та не порушувати основні правила.

Недотримання швидкісного режиму, ігнорування вимог дорожніх знаків та розмітки, неуважність та недосвідченість водіїв, а також перехід дороги в невстановленому місці пішоходами - це лише частина причин через які травмуються та гинуть люди. Проаналізуйте їх та робіть усе можливе, аби не стикатися з ними на дорозі

Кожне життя дорогоцінне. Бережіть своє та життя тих, хто оточує вас!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер