images/stories/logosait_new.jpg

 

Зборівські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом невиконання рішення суду жителем Кременця

Чоловік був позбавлений права керувати транспортними засобами за їзду у нетверезому стані. Проте він проігнорував рішення суду та продовжував сідати за кермо автівки.

Під час нагляду за дорожнім рухом співробітники групи реагування патрульної поліції відділення №2 м.Зборів зупинили водія автомобіля марки «BMW», який нехтував правилами безпеки. За кермом перебував 32-річний житель Кременця.

У ході перевірки з’ясувалося, що згідно з рішенням суду чоловік позбавлений права керувати транспортними засобами за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння). Також упродовж останнього року поліцейські склали на нього 5 адмінпротоколів за керування транспортним засобом без водійського посвідчення.

За фактом невиконання рішення суду слідчі розпочали кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.382 Кримінального кодексу України.

Згідно з чинним законодавством, умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню, карається від штрафних санкцій до 3-річного позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

зборівські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом невиконання рішення суду жителем кременця

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер