images/stories/logosait_new.jpg

 

Мухи на стравах, все "потекло": тернополянка розповіла про зіпсоване святкування дня народження у дитячому кафе

Мухи на стравах, все "потекло": тернополянка розповіла про зіпсоване святкування дня народження у дитячому кафе (фото, відео)
Тернополянка Romana Hapiy на власній сторінці у Фейсбук розповіла про зіпсоване свято - день народження власної доньки, яке святкували в одному із дитячих кафе міста.

"Сьогодні святкували день народження донечки в дитячому закладі "Країна мрій". Це свято мало б бути чудовим, адже донька його дуже чекала, через сімейні обставини ми його змушені були переносити на два тижні, проте святкування розчарувало, а від обслуговування залишилися жахливі емоції. По-перше, адміністрація закладу переплутала години початку святкування. Ми замовляли стіл і меню на 17:00, а в 16:30 я почала отримувати дзвінки від персоналу закладу - чому ми так довго, де всі гості, бо стіл уже накритий. З'ясувалося, що нам накрили на 16:00, відповідно винесли і засервірували всі страви то від спеки і задухи, м'ясне, суші, нарізка фруктів - все потекло. Проте найбільше обурила не переплутана година подачі страв, а "вишенька на торті" - чотири великі мухи, які перелітали зі страви на страву. Ми покликали офіціантів і адміністратора, попросила щоб вони щось з цим всім зробили. І що ви думаєте, вони накрили страви харчовою плівкою, під яку мухи все таки пролазили і там і сиділи. Жодних вибачень на той момент я не почула"- відзначила жінка.

Книгу скарг Романі так і не дали, відзначиши, що її немає.

"По-друге, в кінці святкування, яке не хотілося скасовувати через дитину, я попросила "Книгу скарг та пропозицій", щоб записати туди зауваження. До нас вже прийшла старший адмінстартор і заявила, що її не має через те, що заклад скоро закривається на ремонт, а книгу здали на перевірку. За мухи жінка додала, що я говорила якісь нісенітниці, бо такого бути не може, в них на вікнах москітні сітки стоять і таке вперше. На що я підтвердила свої слово фото та відео. Тоді жінка вибачилась за всіх", - підсумувала тернополянка.

 

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер