images/stories/logosait_new.jpg

 

Михайло Головко взяв всіх в заручники через свої непомірні амбіції, - депутат Тернопільської облради

Михайло ГоловкоМихайло Головко
Депутат Тернопільської обласної ради Василь Хомінець висловив свою позицію після того, як голова Тернопільської облради Михайло Головко вкотре пішов у відпустку, передбачивши своє звільнення.

"Шановні колеги , друзі, я вже сам не знаю, сміятися тут, чи плакати, але наш пан голова обласної ради знову пішли у чергову-позачергову відпустку.  Старався до останнього часу не хайпувати на подіях навколо Михайла Головка , бо чомусь вірив , що він має самостійно відійти від високої посади і вирішувати свої проблеми у передбачені законом способи. Але пан голова вирішив інакше, і фактично взяв всіх в заручники своїх непомірних амбіцій",відзначив Василь Хомінець.

Депутат закликає колег об'єднатися та вирішити це питання раз і назавжди.

"Я особисто буду голосувати за відставку Михайла Йосифовича , не так через підозри у вчиненні злочинів (тут до рішення суду діє презумпція невинуватості) , як за повну професійну невідповідність , постійне ігнорування думки колег-депутатів , при роздутому апараті , непомірних преміях керівництву , шалених витратах на пальне, тощо, майже повний параліч діяльності і тільки два засідання ради з початку року. Тому разом з іншими колегами -депутати запустили процес скликання сесії за ініціативою депутатів. Коли «верхи» в неадекваті до ситуації, то відповідна норма регламенту дає нам таке право. Як депутат від Кременеччини -Лопушнянськоі , Почаівськоі , Кременецької, Вишнівецькоі , Шумськоі , Великодедеркальськоі , Борсуківської та Лановецькоі громад , хочу почути думку впершу чергу своїх виборців, жителів даних громад , щодо даної ситуації",підсумував депутат Тернопільської обласної ради.

Нагадаємо, вчора, 2 жовтня стало відомо, що голова Тернопільської обласної ради пішов у чергову відпустку на 30 днів, до 31 жовтня цього року.

Перед тим, депутат Тернопільської обласної ради, який сьогодні воює - Тарас Дячун ініціював зібрання сесії, де мали звільнити Михайла Головка з посади голови Тернопільської обласної ради через корупційний скандал наприкінці червня цього року.

Та Михайло Головко вкотре "пошив" у дурні усіх депутатів Тернопільської обласної ради, взявши відпустку.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер