images/stories/logosait_new.jpg

 

У Києві на Новий рік буде ялинка, жодних інших розваг не передбачено – Кличко

У Києві на Новий рік буде ялинка, жодних інших розваг не передбачено – Кличко
НОВОРІЧНА ЯЛИНКА У КИЄВІ 2023, ФОТО: КМВА

До нового 2024 року на Софійській площі у Києві встановлять новорічну ялинку, жодних ярмарок та заходів у столиці не передбачено. Ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів.

Джерело: КМВА, мер Києва Віталій Кличко

Дослівно Кличко: "Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановимо на Софійській площі. Таке рішення ухвалила сьогодні Рада оборони столиці.

Місто грошей не витрачатиме. Як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії.

Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ "ГЛОБАЛ-ДЕКОР".

Деталі: Кличко додав, що жодних масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено.

За словами мера, якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то виключно з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва.

У КМВА наголосили, що на Раді оборони Києва вирішили не проводити у столиці жодних заходів на Різдво та Новий Рік: "Ані ярмарок, ані святкувань".

Витрати бюджетних коштів Києва і електроенергії не передбачено.

Новорічну ялинку цьогоріч почнуть встановлювати на початку грудня. Відкриття заплановано 6 грудня. Приберуть ялинку до кінця січня 2024 року.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер