images/stories/logosait_new.jpg

 

Хуртовини та ожеледиці: на Тернопільщину гряде ускладнення погодних умов

Хуртовини та ожеледиці: на Тернопільщину гряде ускладнення погодних умов
На Тернопільщині очікується погіршення погодних умов.

Зокрема 29 листопада на Тернопільщині місцями очікується значний сніг, вранці та вдень пориви західного вітру, швидкістю 15 - 20 м/с, хуртовина. Про це повідомили у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

За словами синоптиків, 29-30 листопада на дорогах буде ожеледиця та приріст снігового покриву, І рівень небезпеки, жовтий.

«У зв’язку з переміщенням циклону та його атмосферних фронтів із заходу через територію України в Тернопільській області та місті Тернопіль 29 листопада очікується ускладнення погодних умов», - розповіли у центрі.

29 листопада очікується вночі сніг, місцями значний сніг; вдень невеликий сніг з поступовим його припиненням. Вранці та вдень пориви західного вітру 15-20 м/с, хуртовина.

Такі погодні умови можуть порушити рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та ускладнити роботу дорожньої служби.

«Громадяни, будьте обережними та дотримуйтесь необхідних заходів безпеки: якщо це можливо, утримуйтеся від подорожей, будьте особливо обережні на дорогах. Бережіть себе та своїх близьких», - закликали у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер