images/stories/logosait_new.jpg

 

19 одиниць снігоочисної техніки впродовж ночі працювало на вулично-дорожній мережі Тернополя

Ввечері 13 грудня у Тернопільській громаді розпочалися опади у вигляді дощу зі снігом, згодом у ранкові години почав падати мокрий сніг. Снігоочисна техніка виїхала на вулично-дорожню мережу міста.

Всього 19 одиниць спецтранспорту виконували роботи з механізованого посипання і прогортання проїзних частин, механізоване підмітання і прогортання щітками тротуарів та пішохідних зон.

Снігоочисна техніка ТзОВ «Техно-Буд-Центр» проводила роботи з очищення вулиць і доріг у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Всього 15 одиниць спецтранспорту виконували роботи.

У мікрорайоні «Дружба» чотири одиниці техніки ТМШРБ «Міськшляхрембуд», зокрема, виконувалося механізоване прогортання, підмітання доріг і тротуарів.

Належне утримання прилеглих територій до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій, а саме очищення від снігу та льоду і оброблення території протиожеледними засобами несуть відповідальність суб’єкти господарювання.

За прибирання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті. Тож звертаємося до представників управительських компаній та ОСББ з проханням забезпечити належне очищення дворів і проїздів.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером - 067 447 32 78.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер