images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині другу добу нон-стоп працює снігоочисна техніка

На Тернопільщині другу добу нон-стоп працює снігоочисна техніка
На Тернопільщині продовжує панувати циклон.

Як повідомили в обласному управлінні Служби відновлення та розвитку інфраструктури, мороз лише посилився, а боковий вітер призводив до утворення переметів.

Попри негоду, наразі складнощів з проїздом на державних дорогах немає. На автошляхах краю 2 добу нонстоп працює снігоприбиральна техніка.

"За добу використали 2483 тонни протиожеледної суміші піску і солі. Звертаємо увагу громадян, що при температурі повітря від -10 градусів морозу, після розподілу протипожежної суміші відбувається затримка дії соляного матеріалу. Відкладене плавлення криги та розпушення суміші під колесами транспорту призводить до утворення снігової "каші", що повільно тане. З огляду на це просимо водіїв бути особливо уважними на дорогах", – зазначили у Службі відновлення.

Нагадаємо, що під час воєнного стану дорожники у першу чергу обслуговують стратегічні автошляхи та маршрути з високою інтенсивністю руху. У нашій області це коридори: М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, М-30 Стрий – Ізварине, М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська, Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль та Р-41 Обхід Тернополя.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер