images/stories/logosait_new.jpg

 

Замість боротьби з ворогом бюджетні кошти витрачаються, щоб знищити свободи, - заява «УДАРу Віталія Кличка» щодо нової хвилі брехні та фейків

Замість боротьби з ворогом бюджетні кошти витрачаються, щоб знищити свободи, - заява «УДАРу Віталія Кличка» щодо нової хвилі брехні та фейків
«УДАР Віталія Кличка» попереджає про продовження наступу на ЗМІ та опозицію: «Не дозволяйте маніпулювати собою!».

У соцмережах та месенджерах з’явилися фейкові канали, що імітують онлайн-представництва команди Віталія Кличка та поширюють брехню. Це продовження наступу окремих представників центральної влади на незалежні медіа, підприємців та опозицію. Про це йдеться у заяві пресслужби партії «УДАР Віталія Кличка».

«У соціальних мережах та месенджерах з’явилися фейкові канали, які намагаються імітувати онлайн-представництва команди Віталія Кличка. Їх дописи містять неправдиві факти і носять провокаційний характер, проте широко тиражуються провладними телеграм-каналами та медіа. Ця хвиля брехні та фейків, спотворення реальності свідчить про продовження наступу окремих представників центральної влади на незалежні медіа, підприємців та опозицію», - заявляють в «УДАРі Віталія Кличка».

У партії наголошують, що замість боротьби з корупцією в Україні борються зі свободою.

«Окремі представники центральної влади замість боротьби з корупцією у власних лавах, замість боротьби з ворогом витрачають бюджетні кошти на те, щоб знищити свободи, за які сьогодні бореться Україна», - йдеться в заяві УДАРу.

Пресслужба партії публікує посилання на офіційні сторінки та канали Віталія Кличка, УДАРу та  волонтерської ініціативи представників команди УДАРу - волонтерського штабу «Українська команда».

«Користуйтеся лише перевіреними джерелами інформації! Не дозволяйте маніпулювати собою!», - закликає «УДАР Віталія Кличка».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер