images/stories/logosait_new.jpg

 

Як долати емоційне вигорання під час війни: у Львові провели тренінг для журналістів з Тернополя та інших областей

Як долати емоційне вигорання під час війни: у Львові провели тренінг для журналістів з Тернополя та інших областей
Журналісти з Тернополя та інших областей України взяли участь у тренінгу «Життя під час війни: виклики та ресурси журналістської професійної діяльності».

Його організував у Львові Український кризовий медіа-центр у межах Програми USAID DOBRE.

Представники засобів масової інформації мали нагоду поспілкуватися з кандидаткою психологічних наук, Президенткою української асоціації гештальт-терапії Ларисою Дідковською.

Разом із фахівчинею журналісти вчилися, як правильно працювати з людьми, які постраждали внаслідок війни, долати психоемоційне вигорання та стрес, зберігати емоційну стійкість і дбати про психічне здоров’я.

Разом із Ларисою Дідковською учасники тренінгу напрацювали кейс психологічних інструментів, які повинні допомогти впоратися із викликами війни.

– Війна не оминула жодного українця. Одні боронять нашу державу на фронті, інші – виховують дітей та намагаються робити все можливе для перемоги в тилу, хтось переживає важку втрату, а хтось був змушений виїхати за кордон, аби врятуватися. Кожен із нас повинен робити зараз те, що найкраще вміє. Якщо ваша робота приносить більшу користь для людей, для нашої країни чи для її відновлення після перемоги, – тоді ви на своєму місці найбільшої ефективності! – наголосила Лариса Дідковська.

До слова, програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це дев’ятирічна програма, що виконується Глобал Ком’юнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма DOBRE тісно співпрацює зі 100 територіальними громадами у десяти областях України, щоб допомогти їм реалізувати переваги та справитися із викликами, які приносить децентралізація.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер