images/stories/logosait_new.jpg

 

Перемогу на всеукраїнському конкурсі здобула вокалістка з Тернополя

Перемогу на всеукраїнському конкурсі здобула вокалістка з Тернополя
Студентка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької здобула перемогу на всеукраїнському конкурсі.

Перемогу на ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Різдвяна Україна» здобула Діана Мельниченко завдяки виконанню пісні «Усміхнися мені» (сл. Вадима Крищенка, муз. Володимира Шабашевича).

Першу премію четвертокурсниця відділу «Музичне мистецтво естради» здобула у номінації «Вокальний жанр» (естрадна пісня). Навчається Діана Мельниченко у класі викладача Володимира Шагая.

«Організатори стверджують, що цьогорічний фестиваль-конкурс мистецтв «Різдвяна Україна» «видався дуже потужним, патріотичним і масштабним». Журі наголосило, що в конкурсі взяло участь багато сильних учасників та колективів, у всіх номінаціях  були дуже представлені цікаві та яскраві виступи та твори», - зазначили у коледжі.

Конкурс проводився за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, міжнародного радіо Radio Sfera Music, Асоціації діячів естрадного мистецтва України, продюсерського центру  Tuaron management.

 

0-1-300x210.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер