images/stories/logosait_new.jpg

 


Репортаж

Публікаціі

Новини економіки

Спортивні новини

Корисні поради

Новини Тернополя

Пряма мова

Україна та світ

Здоров`я

Культура

TikTok посилить боротьбу з дезінформацією та маніпуляціями перед виборами в ЄС

Соціальна мережа TikTok, яка належить компанії ByteDance, заявила про посилення боротьби з фейковими новинами напередодні виборів до Європейського парламенту в червні цього року.

Про це повідомляє Reuters.

Для боротьби з дезінформацією Tiktok запустить так звані "виборчі центри" на місцевих мовах, які є продовженням роботи соцмережі ще у 2021 році, і яка прискорилася минулого року, коли Греція, Нідерланди, Польща, Словаччина та Іспанія пішли на вибори.

"Наступного місяця ми запустимо локалізований додаток "Виборчий центр" для кожної з 27 країн-членів ЄС, щоб люди могли легко відокремити факти від вигадок", - зазначив керівник відділу довіри та безпеки TikTok в регіоні EMEA Кевін Морган.

За даними компанії, близько 30% депутатів Європейського парламенту користуються TikTok.

"Працюючи з місцевими виборчими комісіями та організаціями громадянського суспільства, ці виборчі центри стануть місцем, де наша громада зможе знайти достовірну та авторитетну інформацію", - сказав він.

За словами Моргана, TikTok, який наразі співпрацює з дев'ятьма організаціями з перевірки фактів у Європі, планує розширити свою мережу фактчекінгу та запустити дев'ять додаткових кампаній з медіаграмотності цього року.

Нагадаємо:

Компанії ByteDance, яка володіє TikTok, загрожують великі штрафи, оскільки Європейський Союз готує перевірку відповідно до нових правил модерації контенту через побоювання щодо ризиків для неповнолітніх.

Банер
Банер

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні928
mod_vvisit_counterВчора1404
mod_vvisit_counterЦього тижня9178
mod_vvisit_counterМинулого тижня10542
mod_vvisit_counterЦього місяця40733
mod_vvisit_counterМинулого місяця42119
mod_vvisit_counterЗагальна53254732

Online (20 хв. тому): 21
Ваш IP: 172.70.126.206
MOZILLA 5.0,
Сьогодні: 2024-04-28
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер