images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україні створили машину для розмінування, яка не поступається кращим іноземним аналогам

В Україні створили машину для розмінування, яка не поступається кращим іноземним аналогам
Вже третю модель вітчизняної машини для розмінування представили в Україні.

Як повідомили у Мінекономіки, вона розроблена компанією efarm pro спільно із сумськими виробниками сільськогосподарської техніки.

Машина створена на основі шасі трактора Т-156 та здатна очищати за годину 5 тисяч квадратних метрів землі. Приблизно стільки ж очищає хорватська DOK-ING MV-10. Вітчизняна розробка продемонструвала також дуже високу щільність обробки землі – відстань між смугами, обробленими робочим механізмом машини, складе лише 2 сантиметри.

За словами Міністра економіки Юлії Свириденко, українська модель машини за своїми характеристиками не поступається кращим іноземним аналогам.

"Машина може очищати до 5 000 м2 за годину. Для порівняння таку ж потужність має MV-10, яку нещодавно передав Україні Європейський союз. Запчастини в "efarm pro" повністю українського виробництва. По-перше, це підтримка українських виробників, робочі місця і додаткові податки до бюджету. А по-друге, можливість ремонтувати машину фактично в будь-якому місті", – зазначила вона.

Наразі розробка проходить підготовку до сертифікації й після завершення всіх процедур її готові запустити у серійне виробництво. За попередніми розрахунками, машина коштуватиме суттєво дешевше, аніж іноземні аналоги подібного типу.

Image.jpg

424714804_24747230751587637_1489392385468170626_n.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер