images/stories/logosait_new.jpg

 

Пасажири, які через мітинги у Польщі, не встигнуть на потяг – можуть поїхати наступним рейсом

Пасажири, які через мітинги у Польщі, не встигнуть на потяг – можуть поїхати наступним рейсом
Через мітинги аграріїв у Польщі українці не можуть вчасно потрапити на потяг.

«Отримуємо все більше повідомлень про те, що пасажири, які автівками та автобусами прямують до наших поїздів з Польщі до України, не можуть вчасно дістатись вокзалів через перекриття трас польськими активістами. Залізничники завжди підтримують своїх, тож ті пасажири, які не встигнуть на свій поїзд через перекриття трас, впродовж доби можуть сісти на інший поїзд Укрзалізниці з Перемишля, Любліна та Хелма до України з квитками на свій пропущений рейс», - зазначили в Укрзалізниці.

Така опція доступна для наступних поїздів: №768 Варшава - Рава-Руська (посадка можлива по Любліну); №32 Перемишль - Запоріжжя; №52 Перемишль - Київ; №716 Перемишль - Київ; №706 Перемишль - Київ; №90 Перемишль - Київ; №94 Хелм - Харків; №24 Хелм - Київ; №20 Хелм - Київ; №120 Хелм - Дніпро.

Укрзалізниця не гарантує наявність вільних місць, проте обіцяє зробити все можливе, щоб зручно розмістити додаткових пасажирів у поїздах та довезти в Україну за графіком.

«Рух поїздів між Польщею та Україною наразі відбувається в стандартному режимі. У моменти відчаю Укрзалізниця завжди підставить залізне плече: робимо це від початку повномасштабного вторгнення, працюючи для держави та українців», - зазначили в Укрзалізниці.

Фото: зі звернення заблокованих українських пасажирів.

 

428615228_720632466862533_5559137299024594658_n.jpg

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер