images/stories/logosait_new.jpg

 

Судитимуть львів'янина, якого впіймали на Тернопільщині з підробленим посвідченням водія

Судитимуть львів'янина, якого впіймали на Тернопільщині з підробленим посвідченням водія
Житель Львівщини понесе кримінальну відповідальність за використання підробленого документа.

Під час зупинки автотранспорту 36-річний водій пред'явив співробітникам патрульної поліції у Бережанах посвідчення водія, яке виявилося фальшивим. Дізнавачі розпочали кримінальне провадження за фактом використання завідомо підробленого документа.

"У ході досудового розслідування водієві було оголошено підозру за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу. Матеріали кримінального провадження скеровано до суду", – повідомили у Нацполіції краю.

Правоохоронці працюють над встановленням осіб, які виготовили фальшиві документи. За використання підробленого посвідчення львів’янину загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів гро­мадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

"Єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія – це індивідуально пройти процедуру отримання послуги в сервісному центрі МВС. Не шукайте незаконних шляхів отримання водійських документів. Пам’ятайте, за це передбачена кримінальна відповідальність", – наголосили у ГУ НП.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер